Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Eerst nog vakantie

Maar het was nog geen 28 juli 2001, maar bij velen begon toch al iets te kriebelen, zo van :

hoe zou moeder dit nu allemaal vinden en hoe zou zij reageren ???

Eerst moest er echter nog vakantie worden gehouden en vele Engelfrieten trokken erop uit. Webmaster Aad vertrok naar China om daar zijn zoon Richard te ontmoeten en dan samen nog wat verder reizen in China.

Zijn andere zoon Arnoud vertrok naar Amerika. Nou van die reizen ontvingen wij kostelijke reisemielen, later vastgelegd op onze familie web-site.

Klik maar hier voor de de emielen van en naar China en hier voor die vanuit de USA

En Hans toen? Ook hij ging met vrouw Lenie op vakantie, maar niet zo ver, namelijk naar Drenthe. Altijd mooi daar en altijd veel te zien. Ook hij was van plan om vandaar leuke reisemielen te verzenden, maar helaas, dat ging niet door, want in Hoogeveen bleek het internet café zelfs failliet te zijn en in Emmen had men hier nog nooit van gehoord !!! Je kon er wel terecht in de plaatselijke bibliotheek, maar deze bleek alleen 's morgens geopend te zijn en…..je raadt het al…….Hans was hier 's middags !!!

Dus weer 3x niks. Die noordelingen toch....!!! Wat dat betreft een apart volkje toch.!!!. Maar aan moeder Alie heeft hij dagelijks zgn. kaartemielen gezonden, dat was ook heel leuk.

Maar toch heeft Aad er Hoogeveense reisemielen uit kunnen persen, klik maar eens hier


Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

17 Augustus 2001