Terug naar  Aline's homepage
Een emieltje sturen naar Aline? Haar emiel adres is aline@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Opzoomeren in Prinsenland, Deelgemeente Prins Alexander, Rotterdam

Vorig jaar hebben we ook al wat geopzoomerd, klik maar eens HIER, maar na een jaar is het natuurlijk weer nodig, proper volkje niet ???

Eerst even wat citaten uit verhalen op onze site:

Het Calspad en de 6 omsluitende woningblokken hebben een fantastische spelletjesmiddag met barbecueavond gehad. Er was een nog grotere opkomst dan verwacht. Er deden veel mensen mee met de spelletjes en er is met maar liefst 83 mensen gebarbecued.

De voetbalfanaatjes begonnen om 13.00 uur met een partijtje voetbal op een aangepast, zelfgemaakt veldje met heuse cor-nervlaggen, kleine deeltjes, middenstip en alles wat er bij hoort. De kinderen speelden een competitie tegen elkaar, maar ook tegen de vaders. Ze waren het veld niet af te slaan, maar er stond nog veel meer op het programma.

Hierna heeft iedereen die het wilde (en kinderen met goedkeuring en onder toezicht van de ouders) een poging mogen wagen om boven het water te lopen door middel van 2 touwen. Dit was heel erg leuk, ondanks dat er eigenlijk niemand in het water was gevallen, want daar zat iedereen natuurlijk op te wachten.

Voor de allerkleinsten waren er spelletjes geleend bij de BSW. Dit was een groot succes en de grotere kinderen deden ook gezellig mee.

Daarna was het tijd voor pannenkoeken. De jeugd heeft zich dus kostelijk geamuseerd. Ook aan de inwendige mens van de volwassenen was gedacht. Tafels en stoelen werden bijgezet om te barbecuen. Salades, vlees en dergelijke werden aangesleept en ook dit feest kon beginnen.

De vleeseters moesten wel een beetje geduld heb ben, want er waren eigenlijk te weinig barbecues en dat viel niet mee voor iedereen. Al met al was het een bijzonder geslaagde dag en de organisatoren willen dan ook iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen, op wat voor manier dan ook, hartelijk danken.

Op http://groups.msn.com/gkool/ bbq kunt u de foto's bekijken.

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

23 Oktober 2003