Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

De pijlstaartolie ontwikkelingen

Maar goed, de donderdag voor de verjaardag van moeder Alie, was Hans ook weer terug gekeerd op de thuisbasis en wat bleek: zijn emielbox was behoorlijk gevuld mede door de emielen van Aad, die was namelijk zeer verrukt, want wat was er gebeurd ???

Moeder Alie had een tijd geleden eens een verhaal geschreven met als titel

Pijlstaartolie voor mijn "vreeselijke kromme benen"

zo in de jaren '20. Bekend was, dat haar vader dit spul destijds kocht in Zeeland. Velen hadden dit verhaal inmiddels op internet gelezen en vroegen ons zelfs waar dit spul te koop was. Zelfs Omroep Zeeland meldde zich !!!

Nu, Hans heeft wel een netwerkje in Zeeland, maar helaas alle pogingen liepen op niets uit, totdat…………..

En jawel hoor. Bij webmaster Aad meldde zich via een emiel een zekere Lia Vriens, die nog maar kort op het internet zit en die vertelde, dat zij op een rommelmarkt een fles pijlstaartolie had gekocht. Om het fijne te weten van dit spul, had zij op een zoekmachine het woord pijlstaartolie ingetypt en kwam zodoende op onze website terecht. Nu, er werd dus heel wat heen en weer gemaild tussen Aad en Lia en uiteindelijk nam Hans deze zaak maar over (heeft hij ook nog een functie !!!….).

Het werd een aangenaam telefoongesprek van Hans met Lia en zij vertelde mij, dat de fles pijlstaartolie voor ons was. Leuk toch !!! Nu alleen nog afhalen.

Nu, na al deze dingen, die vooraf gingen aan de verjaardag van moeder Alie, gingen de raderen van Hans weer draaien.

Wat moest hij nu toch met die fles pijlstaartolie op de verjaardag van moeder Alie.? De echte fles was er immers nog niet. Nu, de raderen gaven weer uitkomst.

's Avonds laat maakte Hans een grote tegoedbon voor moeder Alie en wat stond hier op:

TEGOEDBON VOOR EEN FLES PIJLSTAARTOLIE

af te halen bij Lia Vriens

voor vervoer bellen………( telefoonnummer Hans)


Het was die vrijdagavond 27 juli 2001 wel wat laat geworden, dus Hans plofte in bed en had voor de zekerheid zijn raderen maar afgezet.


Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

17 Augustus 2001