Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Al die liefde

Wat krijgen wij nu, zullen velen zeggen. Al weer een verhaal rond een verjaardag van iemand? Nou, die iemand is niet zoo maar iemand. Immers moeder Alie is de hoofdpersoon van de Engelfrieten website en werd op 28 juli 2001 81 jaar !!!

In één jaar heeft zij voor onze familie website al 50 verhalen en maar liefst 74 versjes geschreven.

Nu, wij in ieder geval vonden dit een geweldige prestatie. Om die reden hadden wij het idee opgevat om er maar weer een heel speciale dag van te maken, die 28e juli 2001.

Na zijn terugkeer uit China, klik maar eens op
de emielen van en naar China pagina, verraste onze enige echte webmaster Aad reeds op 28 juni 2001 alle lezers van onze familie website met de mededeling, dat moeder Alie op 28 juli 2001 81 jaar zou worden. Naast deze mededeling verzocht hij alle fans van onze familie website een felicitatie emieltje te sturen naar het emiel adres van moeder Alie (* 28 - 07 - 1920  † 15 - 09 - 2006):


De tekst luidde

""enne, je kunt ze nu al insturen, kunnen we er vast een aantal geven, als zoethoudertje……want Alie zit altijd te smullen van al die emielen……wat voelt zij zich weer rijk……en zij heeft weer voor dagen denkstof………."

Nu, vele fans hebben aan deze oproep gehoor gegeven en zo kon het gebeuren, dat reeds op 26 juli 2001 een dikke plof door tante Post bij haar bezorgd werd met……… jawel: vele felicitatie emielen. Jullie begrijpen wel, dat moeder Alie hier zeer confuus van was………..

al die liefde toch !!!

Vooral met die mooie platen was Alie echt heel blij :

Deze kwam van Gerard Martens

En deze van Freddy van Wierst, helemaal per emiel uit Australië

Kleinzoon Edwin bedolf haar onder de E-cards, gelukkig kon Aad die allemaal nog op tijd uitprinten....

Het klapstuk was natuurlijk deze foto compositie samengesteld door Aad, zo maar wat foto's die we het afgelopen jaar hebben gebruikt, het werd meteen ook ingelijst aangeboden, hoefde Alie het niet meer te doen:

oh wat kostelijk toch allemaal

Alie heeft op onze homepage dan ook iedereen als volgt bedankt :

Alie heeft nogal al wat emielen ontvangen ter gelegenheid van haar 81e verjaardag:

Ik wil al die lieve menschen, die mij feliciteerden met mijn 81e verjaardag en hun goede wenschen voor mij, heel heel hartelijk danken !!!
Ik was er echt blij mee!
Veel groetjes van Alie Engelfriet-Boogaard


Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

22 September 2006