Terug naar  Hans' homepage
Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Kon het nu niet staande af, maar moest er even voor gaan zitten

hansstaand

Mijn vorige verhalen heb ik zoo'n beetje staande geschreven, eigenlijk hoefde ik daar mijn jas nog niet eens voor uit te doen, maar deze serie verhalen duurde toch wat langer, en nee hoor, echt niet hierom..... :

hansslaapt

Het is nu inderdaad wel heel lang geleden, dat deel III van MIJN VERHAAL uitkwam (28-02-2002). Dit deel III besloeg de periode 1960 - 1964.
(LINK)

De afgelopen dagen heb ik dit weer eens nagelezen, zeg maar: om erin te komen en om weer verhalen te gaan schrijven. Bovendien heeft het mij nu meer tijd gekost dan voorheen om allerlei foto's en andere leuke spullen bij elkaar te vergaren.

Vervolgens moest ik mijn beroemde raderen wel extra laten draaien om alles weer voor de geest te krijgen, maar na dit alles is het mij toch gelukt om weer een aanzet te maken tot een nieuwe verhalenbundel, deel IV alweer, nu handelende over de periode 1964 - 1968. Het schrijven van dit deel IV is gestart op 13-03-2003 en is afgesloten op 15-08-2003. Daarna moest het e.e.a. weer diverse malen worden doorgelezen en gecorrigeerd en uiteraard op de p.c. worden gezet.

En natuurlijk scheelt het dat Aad het nu persoonlijk is komen ophalen, scheelt weer een gang naar het postkantoor, niet ??

Klik hier voor de overige verhalen uit mijn deel IV

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

28 Augustus 2003