Een e-mail sturen naar de Engelfrieten? Het e-mail adres is aad@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Deze bijvoorbeeld van Joop Albert

Wil je terug naar de pagina met de kortere reakties, klik dan op deze link

Allereerst wil mij even voorstellen. Mijn naam is Joop Albert en als geboren Overschieenaar (1937) werd mijn aandacht getrokken toen ik in Uw gastenboek terecht kwam en een reactie vond van mijn vroegere vriend Clemens P. van Leeuwen.

Ik maak mijn kompliment voor het idee en uitvoering van Uw gastenboek.

Ook Clemens (Piet voor mij), zijn vrouw en haar ouders heb ik natuurlijk gekend.In die tijd woonde ik op de Rotterdamse Rijweg nr. 2 . We waren ook lid van de CJMV en gingen 's zomers met z'n allen op kamp.Onze wegen zijn uit elkaar gegaan nadat we verkering kregen.

Ik herinner mij nog, dat ik tijdens de oorlog bij Piet binnenkwam en dat het er heerlijk rook. Zijn moeder was namelijk aan het spek bakken. Voor mij was spek tijdens de oorlogsjaren een onbekend begrip maar ik mocht vanzelfsprekend proeven. Het was zo lekker dat ik het me nu nog herinner.

Ook Piet z'n vader herinner ik mij nog heel goed. Ik mocht wel eens meerijden op de melkwagen met echte rubberen banden om de wielen en twee paarden ervoor.Voor een jonge knaap was dat een hele belevenis. En ook de konijntjes van Piet waren erg leuk en ik kreeg zelfs een konijn van hem die in zijn hokken mocht logeren.

Zoals velen heb ik ook het dorp verlaten.

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

11 November 2009