Terug naar  Hans' homepage
Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

De familie Boogaard al een beetje herenigd.......


En toen ging ons Ria trouwen met Ton, Aad zorgt nu voor de muziek


Maar inmiddels was Ria's leven al helemaal veranderd.

Eind maart 2003 had zij verkering gekregen met Ton Beijes uit Bunschoten-Spakenburg. Om nu een heeeeeel lang verhaal kort te houden: op dinsdag 3 juni 2003 zijn zij getrouwd in Bunschoten-Spakenburg.

Helaas kon moeder daar niet bij aanwezig zijn, al had Aad wel voor een live verbinding gezorgd via Aline's GSM met ons moeder, toch had het bruidspaar besloten om eerst 's morgens maar naar moeder te gaan.

Nu ook dat was gezellig en wij (Aad, Aline, Lenie en ik) waren daar natuurlijk ook aanwezig. Het bruidspaar vertrok zo tegen 11.00 uur 's morgens naar Bunschoten-Spakenburg en wij volgden na zo'n half uurtje en verdwaalden slechts 2 keer.

Onderstaand eerst een foto van Ria met haar Ton voor het huis van moeder en wat heeft Aad een leuk achtergrondmuziekje opgezocht, maar ja, Ria is dan ook wel een erg lieve nicht

Aangekomen in Bunschoten-Spakenburg met de auto van Hans, ontmoetten wij weer o.a. oude bekenden nl. Hanna en Eduard uit Hoogeveen.

Wij hebben een kostelijke dag beleefd in Bunschoten-Spakenburg, alwaar de bruiloft werd afgesloten met een geweldig diner bij restaurant De Mandemaker in Spakenburg.

Uiteraard mag een foto van het bruidspaar ook in dit verhaal zeker niet ontbreken.riatonbijmoeder3juni2003trouwfotoriaton3juni2003Na deze zeer enerverende dag van 3 juni 2003 bleef het weer even rustig, maar niet voor lang.Op de achtergrond zou je wat romantische muziek hebben moeten horen,
zoo niet of je wilt het nog eens horen,
klik dan even HIER
Klik hier voor de andere Boogaard reünie verhalen op onze site

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

14 Oktober 2003