Terug naar  Hans' homepage
Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

De familie Boogaard al een beetje herenigd.......


Moeder achter mijn PC en toen emielde Marieke


Het was een prachtige zonnige dag, die maandag 1 april 2002 2e paasdag. Wij hadden onze jongens met aanhang uitgenodigd om weer eens lekker bij ons te komen eten (dat doen wij wel vaker!!). Omdat al onze jongens inmiddels een auto hebben, wordt ook altijd wel moeder meegenomen naar ons, wat zij natuurlijk heel leuk vindt.

Toen iedereen was gearriveerd moest ik moeder eerst eens even mijn nieuwe verbouwde kamer laten zien met mijn pas nieuwe aangeschafte bureaumeubel. Gelukkig lukt het moeder om toch vrij snel naar boven te komen om al het nieuwe daar te bewonderen.

Nou moeder kon zich niet meer inhouden en al spoedig ging zij achter mijn nieuwe bureaumeubel zitten. Maar van emielen of internetten kwam niet veel terecht. Zij vond het allemaal wel mooi en toen ik haar vroeg of zij nu toch ook geen p.c. wilde hebben, klonken haar bekende woorden weer: "Neen, hoor, zo'n rotding moet ik niet hebben, die verrotte euro's vind ik al erg genoeg". Op onderstaande foto's zien jullie dus moeder toch achter mijn p.c. wie had dat ooit kunnen denken!!!.

moederachterpc1

moederachterpc2

Zoals al gezegd: het was pasen en Lenie zorgt er dan altijd voor, dat onze huiskamer een beetje in de paassfeer is aangekleed.

pasen20021

pasen20022

Maar ook buiten was het al erg fraai. Het was prachtig weer, zodat wij voor de eerste maal in dat jaar volop konden genieten van onze tuin. Op onderstaande foto's zien jullie wel, hoe mooi onze tuin toen al was. Speciale aandacht voor onze gans, die gaat altijd netjes staan als hij op de foto moet.

tuin2002

tuinengans2002

Nadat wij gezamenlijk lekker genietend in de tuin koffie hadden gedronken en ook inmiddels wat hadden gegeten, ging de telefoon.
En jawel hoor………………broer Aad meldde zich, in eerste instantie heel bedeesd. Wat was er nu weer aan de hand?
Wel, Aad had een emieltje ontvangen van een zekere Marieke Boogaard. Of ik haar kende? Nou heel vaag had ik wel eens van haar gehoord, maar dat was wel heel lang geleden. Hij deze emiel al naar mij doorgezonden. Marieke had er maar gelijk een stamboom van de familie Boogaard bijgevoegd.

Aad verzocht mij natuurlijk dit alles aan moeder te vertellen.Op de achtergrond zou je wat muziek hebben moeten horen,
zoo niet of je wilt het nog eens horen,
klik dan even HIER
Klik hier voor de andere Boogaard reünie verhalen op onze site

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

11 Oktober 2003