Terug naar  Hans' homepage
Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

De familie Boogaard al een beetje herenigd.......


Kom een koppie thee drinken bij Tante Alie


marieke2001Op dinsdag 17 juni 2003 was Marieke weer aan de emiellijn en wat bleek:

Nou Marieke vertelt het zelf wel in onderstaande emiel

Dinsdag 17 juni 2003 8:03h

Op deze dinsdagmorgen 17 juni wordt het eerste dat ik ga doen, is naar het reisbureau stappen en mijn reis naar Nederland bespreken!!! Er is een plotselinge verandering in mijn plannen gekomen, doordat er een Screen Printers Trade Show blijkt te zijn van 15 - 19 oktober en daardoor kan ik dan niet weg. Dus ik het afgelopen weekend het internet maar eens naar wat goede vluchten afgesjouwd en als morgen alles lukt wat ik wil, dan sta ik op 28 augustus op Schiphol en zit ik 's middags al bij tante Alie een koppie thee te drinken. Ik zal haar woensdag bellen, zodra alles geregeld is. Dinsdagavond wordt te laat voor haar.

en zo gaat deze emiel maar door en deze eindigt dan als volgt:

Voor het weekend erna 6 of 7 september zal ook wel wat te versieren zijn - misschien met zijn allen??? - maar op 11 september vertrek ik weer, dus dan is het uit met de pret. Ik kijk er enorm naar uit, en oooooo ik heb zo'n zin.

Tot eerst mailens en daarna eindelijk!!!! tot ziens.

Marieke.
Nou, dat was natuurlijk een hele verrassing voor ons allemaal en wat dachten jullie van moeder? Zij kon natuurlijk haar geluk niet op en heeft vanaf die periode heel veel met Marieke gebeld in Canada, kortom de dagen werden afgeteld.

Gelukkig waren wij tegen die tijd allemaal al weer thuis van vakantie, dus geen probleem. Enkele weken later bleek, dat Marieke zelf haar dagen hier al had ingedeeld en je gelooft het of niet, maar bij iedereen kwam alles goed uit. Uiteindelijk had Marieke haar hele reis geregeld en reeds op 6 juli 2003 ontving ik haar emiel met de vluchtgegevens. Nou, dat kon niet meer stuk, dacht ik zo en moeder was het helemaal met mij eens. Maar wat duurt het dan lang om te wachten vanaf 6 juli 2003 tot 28 augustus 2003.

Maar gelukkig ging iedereen nog met vakantie, dus die tijd kwamen wij wel door. En bovendien was het een meer dan tropisch zomer in Holland en dat had Marieke waarschijnlijk niet helemaal overleefd hier in Holland!!!Maar uiteindelijk werd het dan toch 28 augustus 2003. En zoals ik gewend ben wanneer er familie uit Canada overkomt, keek ik 's morgens vroeg al naar teletekst. Dat kan hier in Holland, maar in Canada hebben zij hier nog nooit van gehoord!! De woensdagavond daarvoor had ik al met moeder afgesproken, dat ik haar zou bellen, wanneer Marieke geland was. Maar wat zag ik 's morgens vroeg al tot mijn verbazing?

Vlucht AT 964 zou om 11.20 uur landen, maar werd nu verwacht om 14.30 uur. Direct moeder gebeld, nou dat viel natuurlijk tegen!!! En het werd nog gekker: zo tegen 12.00 uur vermeldde teletekst, dat nu helemaal niet bekend was wanneer vlucht AT 964 zou landen. Wat zou er aan de hand zijn toch???

Gelukkig ontving ik zo tegen 13.00 uur een telefoontje van Hanna vanuit Hoogeveen en zij wist te vertellen, dat Marieke was geland in Montreal met vliegtuigpech en dat zij zeker niet meer op donderdag 28 augustus 2003 zou landen. Nou, dat was voor ons allemaal een teleurstelling.

Later begrepen wij, dat er een storing was aan de boordcomputer. Nu, mijn raderen begonnen gelijk weer te draaien. Zou Marieke geprobeerd hebben te internetten of iets dergelijks? Dat kan natuurlijk niet en dat geeft natuurlijk storing. Ik heb die gedachte maar snel uit mijn hoofd gezet en ik heb die nacht toch maar goed geslapen.

Maar gelukkig de volgende dag…vrijdag 29 augustus 2003 om 10.20 uur is Marieke dus veilig op Schiphol geland.Op de achtergrond zou je wat muziek hebben moeten horen,
zoo niet of je wilt het nog eens horen,
klik dan even HIER
Klik hier voor de andere Boogaard reünie verhalen op onze site

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

17 Oktober 2003