Terug naar  Hans' homepage
Een e-mail sturen naar Hans? Zijn e-mail adres is hans@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Wat deden we tijdens de rustpauze

route lijn 10

lijn 10

ret schild ret schild ret schildEindelijk op het Centraal Station: het beginpunt van deze rondrit, maar voor ons een rustpunt en tegelijk lassen wij maar even een plaspauze in.

De plaspauze kan natuurlijk niet buiten worden uitgevoerd en zodoende zie je menigeen het Centraal Station binnen gaan. Tegen betaling van f. 0,50 (wat een prijzen daar!!!) lijkt dat allemaal ook weer gepiept.

Weer buiten aangekomen is dit voor een aantal van ons weer reden om leuke foto's te maken zoals o.a. van het Centraal Station.

hanscs

Over niet al te lange tijd, gaat ook dit gebouw op de schop en wordt er een geheel nieuw station met kantoren en winkelcentrum gebouwd. Aan de overkant zien wij de immense toren van de Plaza; deze toren is speciaal gebouwd voor het millennium.

milleniumtoren

Overigens hebben de trambestuurder en de conducteur ook nog even pauze. De pauze duurt tot 11.30 uur en Hans maakt van de gelegenheid gebruik een praatje met deze mensen te maken. Het blijkt al snel, dat beiden ook helemaal gek zijn van Rotterdam. Vooral de conducteur is een leuke vent, die het verhaal van Hans over onze website erg leuk vindt. Hij heeft nog een tip, waar wij ook naar moeten kijken op het internet.. Het blijkt
www.rotterdammers.nl te zijn. Nou dat was voor ons geen nieuws meer en dankzij Alex den Ouden hebben wij de omlijsting van onze mooie site te danken.

En dan volgt nog een mooi verhaal van deze conducteur, die al met pensioen blijkt te zijn, maar voor zijn plezier regelmatig nog een aantal van deze ritten maakt en de passagiers graag uitleg geeft. Want wat blijkt: deze conducteur is niemand anders dan de vader van de beroemdste weerman van het Rijnmondgebied. Inderdaad : wij spreken met de heer

Ed Aldus Sr

Wat een verrassing toch!!!. Ook moeder herkent hem nu.

Wat gezellig kinderen , daar geniet ik toch zoo van

komt er spontaan bij haar uit.


Klik hier voor alle RET City Tour verhalen op onze site

Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

19 November 2001