Een e-mail sturen naar Aad? Zijn e-mail adres is aad@engelfriet.net
(klik op deze tekst om een voorgeadresseerde mail te openen)
Terug naar  het Engelfrieten overzicht

Naar beneden 

Tibet lezing over Tibet lezing over Tibet lezing over Tibet

De titel "Tibet lezing over Tibet lezing over Tibet lezing over Tibet" zou een Tibetaans Mantra kunnen zijn, vergelijkbaar, heel oneerbiedig, met

om mani padme hum

De titel van de lezing over Tibet luidt:

Een droomreis per Hemeltrein naar Tibet

Aad Engelfriet, webmaster van deze site, is als reisleider in 2011 2x met een groep in Tibet geweest, vanuit China per Hemeltrein naar Lhasa. Na een paar dagen Lhasa is hij ook nog 3 dagen per bus rondgetrokken door het westen van Tibet.

Op voorlichtingsbijeenkomsten werden de deelnemers voorbereid op hun unieke bezoek aan het huidige Tibet, uniek omdat Westerse groepen meestal geen toestemming krijgen. Op basis van zijn ervaringen is een up-to-date Tibet presentatie beschikbaar, aangevuld met een aparte foto show van ca 170 foto's.

In de lezing wordt o.m. ingegaan op de vraag wie of wat is de Dalai Lama, waarop baseert China zijn aanspraken op Tibet, wat zijn de historische en religieuze achtergronden van Tibet. Wat maakt een bezoek aan sommige kloosters zo bijzonder? Waarom heeft China 4 miljard dollar (schatting) geinvesteerd in de aanleg van de hoogste spoorlijn ter wereld, door Beijing de Hemeltrein genoemd.

Heeft u nog vragen? Of wilt u deze lezing vastleggen? Neem dan
contact op.

Wilt U eerst meer weten over Aad Engelfriet:

klik dan HIER


Familiewapenklein
wat zijn we trots op ons familiewapen ...., beetje jaloers zeker ....


Terug naar de top

Last update :

19 December 2011